TORINO-LAB Projekt (Localy Across Bordes-Učenje zalaganjem u zajednici)

DATUM OBJAVE: 09. 11. 2023.

TORINO-LAB Projekt (Localy Across Bordes-Učenje zalaganjem u zajednici)
Od 23.10.2023. do 27.10.2023.g. korisnik našeg programa i učenik Salezijanske klasične gimnazije, imao je priliku talijanskim i poljskim partnerima u Torinu predstaviti projekt "Mladi pokretači promjene".
  • U sklopu navedenog projekta, kao rezultat istraživanja provedenog od strane učenika Salezijanske klasične gimnazije u Rijeci kojim se pokušalo saznati imaju li mladi zaista negativno mišljenje o politici🤔, u suradnji s našim korisnicima i Doroteom Škrabo, nastao je  video koji donosi glas mladih, njihove stavove i želju za promjenom🥰!               

    Petodnevni boravak u ovom velikom industrijskom središtu, a nekada i glavnom  gradu Italije, bio je ispunjen  zanimljivim predavanjima, radionicama, refleksijama i obilascima povijesnih znamenosti 🏛.  Uz pregršt zabave, smijeha i učenja, stvorena su nova prijateljstva🤩❤️ .

    #sermig #torino #udrugasmart #bertischool  #talijanskasrednjaskolaliceo #salezijanskaklasicnaskola #centrumwolontariatu #poland #italy  #ekonomskasrednjaskola #ospiteria #arsenaldellapaceMOJE MJESTO POD SUNCEM

Imaš li pitanja? Slobodno nas kontaktiraj!

KONTAKT